Buitenschilderwerk – buitenschilder Leiden

Buitenschilderwerk door de buitenschilder

Buitenschilderwerk door de buitenschilder

Degelijk schilderwerk aan uw pand is belangrijk voor de uitstraling, maar zeker ook voor de duurzaamheid. Met het Nederlandse weer heeft het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand genoeg te verduren. Daarom werkt buitenschilder Antheunis Schilderwerken uit Leiden alleen met de beste materialen, zodat uw pand weer jaren bestand is tegen weer en wind. Of het nu gaat om het verven van de kozijnen, de buitenmuren, de deuren of de betimmering, u kunt al het buitenschilderwerk met een gerust hart overlaten aan de buitenschilders van Antheunis.

De buitenkant van uw bedrijf opnieuw in de verf? Antheunis is ook de buitenschilder voor het bedrijfsleven in de regio Leiden en Amsterdam.

Waarom een buitenschilder?

Het houtwerk aan de buitenkant van uw woning of pand wordt dagelijks blootgesteld aan de grillige elementen van het Nederlands weer. Het is dus geen overbodige luxe om het hout om de zoveel tijd van een nieuwe laag verf te voorzien. Daardoor worden houtrot en andere vervelende problemen voorkomen. Laat daarom het buitenschilderwerk uitvoeren door de vakbekwame buitenschilders van Antheunis Schilderwerken, dan bent u zeker van een perfect eindresultaat. Wij werken alleen met goed geschoolde krachten met veel ervaring in het buitenschildersvak en gebruiken bij het realiseren van uw schilderklus uitsluitend duurzame topmaterialen.

Kosten buitenschilderwerk

De kosten van het door ons uit te voeren buitenschilderwerk hangen af van de omvang van de klus. Een paar kozijnen vergen immers wat minder tijd dan een volledige gevelrenovatie. Grote of kleine opdracht, onze buitenschilders werken altijd voor een meer dan schappelijk tarief. Bij ons kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Hoe scherp? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Werkgebied buitenschilder

De buitenschilders van Antheunis voeren voornamelijk buitenschilderwerkzaamheden uit in de regio Leiden en Amsterdam, maar ook in andere plaatsen in Zuid- en Noord-Holland kunt u onze schilders tegenkomen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en onze diensten als buitenschilder? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

One thought on “Buitenschilderwerk – buitenschilder Leiden

Comments are closed.

Offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. U krijgt snel antwoord en we zorgen ervoor dat ook uw schilderklus snel en vakkundig wordt uitgevoerd door een professionele schilder.

Aanvragen
Bel
WhatsApp