Latex spuitwerk

AANBIEDING

Combineer voor het meest strakke resultaat latex spuitwerk met vakkundig stucwerk. Wij verzorgen alle werkzaamheden tegen een scherp all-in tarief. Zo heeft u één duidelijk aanspreekpunt, krijgt u het beste resultaat en betaalt u het minst. Vraag direct een offerte aan…

 
Bij latex spuitwerk worden uw wanden, muren en plafonds voorzien van een nieuwe strakke verflaag door middel van het spuiten van latexverf. Latex spuitwerk is mogelijke alle denkbare kleuren. Wij spuiten met de nieuwste technieken verwarmd latex op wanden en plafonds. Zo kunnen wij allerlei oppervlaktes zeer snel van latexverf voorzien met zeer weinig nevel. Latex spuitwerk is vooral geschikt voor wanden (muren) en plafonds. Voor kozijnen en deuren is lak spuiten een goede optie. Bij het spuiten van latex gebruiken we alleen hoogwaardige latexverven, zodat u altijd bent verzekerd van het beste resultaat. Natuurlijk proberen we in onze technieken en verfkeuze ook zoveel mogelijk rekening te houden met duurzaamheid en het milieu.

De voordelen van latex spuitwerk door Antheunis Schilderwerken Leiden:

  • streeploos eindresultaat, strakker resultaat dan met de rol of kwast
  • hogere productiesnelheid (het spuiten van muren en plafonds gaat aanzienlijk sneller dan verven), dus goedkoper
  • prijsverschil kan oplopen tot wel dertig procent
  • onze vakmensen plakken alles af, zodat u geen latex op de vloer of meubels krijgt
  • door onze efficiënte aanpak kunnen we doorgaans uw wanden en plafonds binnen een dag spuiten
  • ook voor houtwerk (kozijnen, deuren enzovoorts) hebben we een oplossing, namelijk lak spuiten

Kortom, er zijn genoeg redenen om voor latex spuiten te kiezen. Wilt u uw huis of bedrijfspand ook snel weer een frisse uitstraling geven tegen een zeer scherp tarief? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor uw latex spuitwerk.

Latex spuitwerk:

Ondergrond latex spuiten

Latex spuiten kan op een groot aantal ondergronden: pleisterwerk, gipsplaten, granol, beton, steen, houtwerk enzovoorts. Een bijkomend voordeel van latex spuitwerk is dat een gladde ondergrond ook een glad resultaat oplevert. Bij een ondergrond die een structuur heeft, blijft de structuur behouden.

Voorbereiding latex spuitwerk

Wij herstellen de wanden tot perfectie. Voor het latex spuiten wordt alles afgeplakt, zodat er geen spetter komt waar het niet mag. Dit voor het beste resultaat. Mooi egaal, streeploos en perfect gedekt. Moet er eerst stucwerk worden verricht? Ook dat kunt u aan ons overlaten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de diverse mogelijkheden of voor het aanvragen voor een geheel vrijblijvende offerte voor het latex spuitwerk in uw woning of bedrijf.

22 thoughts on “Latex spuitwerk

Comments are closed.

Offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. U krijgt snel antwoord en we zorgen ervoor dat ook uw schilderklus snel en vakkundig wordt uitgevoerd door een professionele schilder.

Aanvragen
Bel
WhatsApp