Over ons

Schildersbedrijf Antheunis Schilderwerken Leiden

Schildersbedrijf Antheunis Schilderwerken Leiden

De eigenaar van Antheunis Schilderwerken groeide op met een vader die werkte als schilder en begon in 2006 met zijn eigen schildersbedrijf. Ons bedrijf werkt voor particulieren en bedrijven in een straal van 45 kilometer rondom Leiden. Veel werk concentreert zich in de regio Amsterdam, maar ook in Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam zijn wij regelmatig aan het werk. Wij werken alleen met Nederlandse vakmensen met een ruime ervaring in de schildersbranche.

Expertise

Van het schilderen van een woonkamer tot het complete schilderwerk, binnen en buiten, van een restaurant, alles is realiseerbaar. Zonodig huren wij ervaren onderaannemers in, zodat de werkzaamheden op tijd af zijn. Wij voeren het schilderwerk en spuitwerk uit met vaklieden en staan garant voor hoge kwaliteit. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de wensen van de klant.

Waarom kiezen voor Antheunis Schilderwerken?

  • Vakwerk in schilderwerk, stukadoorswerk en spuitwerk
  • Alleen de beste materialen, zoals Sikkens
  • Op de hoogte van de nieuwste technieken
  • Snel tijd voor uw schilderwerk, stukadoorsklus en spuitwerk
  • Geen klus of project te klein of te groot
  • Betrouwbaar en professioneel

Offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. U krijgt snel antwoord en we zorgen ervoor dat ook uw schilderklus snel en vakkundig wordt uitgevoerd door een professionele schilder.

Aanvragen
Bel
WhatsApp