Schildersbedrijf Leiden

Schildersbedrijf Leiden

Schildersbedrijf Leiden

Hebt u een grote of kleine klus op het gebied van schilderwerk of spuitwerk en bent u zoek naar een vakbekwame schilder? Met schildersbedrijf Antheunis Schilderwerken uit Leiden kiest u voor vakwerk tegen een aantrekkelijke prijs. Of het nu gaat om een flinke opfrisbeurt in huis, reparatie en een nieuwe verflaag voor de kozijnen, de restauratie van de gevel, het afkitten van de badkamer of een andere schilderklus, als de opdracht wordt uitgevoerd door schildersbedrijf Antheunis Schilderwerken bent u zeker van een professioneel eindresultaat.

Wij voeren schilderwerkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven, voornamelijk in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland.

Schildersbedrijf Leiden – diensten en werkzaamheden

Bij schildersbedrijf Antheunis Schilderken staan ouderwets vakmanschap en klantgerichte service nog hoog in het vaandel. Als de situatie er om vraagt zijn wij altijd bereid net dat beetje extra voor u te doen. In het geval van een zeer grote schilderklus die om extra mankracht vraagt beschikken we over een uitgebreid netwerk van onderaannemers, allemaal zeer ervaren en bekwame specialisten met veel expertise op hun vakgebied. Bij elke klus gaan we voor 100 procent klanttevredenheid.

Werkzaamheden schildersbedrijf

Wij zijn u graag van dienst met de volgende schilderswerkzaamheden en diensten:

  • binnenschilderwerk
  • buitenschilderwerk
  • stukadoor
  • latex spuiten
  • lakwerk
  • houtrotreparatie
  • gevelrenovatie
  • kitwerk

Materialen schildersbedrijf Leiden

Schilderbedrijf Antheunis gebruikt, ongeacht de aard of grootte van de klust, altijd de beste verf, latex en andere schildermaterialen. Mede daardoor kunt u rekenen op een mooi resultaat. Natuurlijk houden de we bij de keuze van het materiaal altijd rekening met uw wensen en gaan we zo milieuvriendelijk mogelijk te werk.

Werkgebied

De schilders van schildersbedrijf Antheunis zijn vooral te vinden in de regio Leiden (straal van 45 km rond Leiden) Amsterdam, maar ook in Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam zijn de stukadoors en schilders regelmatig aan het werk.

Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

One thought on “Schildersbedrijf Leiden

Comments are closed.

Offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. U krijgt snel antwoord en we zorgen ervoor dat ook uw schilderklus snel en vakkundig wordt uitgevoerd door een professionele schilder.

Aanvragen
Bel
WhatsApp