Stukadoor Leiden

AANBIEDING

Combineer voor het meest strakke resultaat stucwerk met latex spuiten. Wij verzorgen alle werkzaamheden tegen een scherp all-in tarief. Zo heeft u één duidelijk aanspreekpunt, krijgt u het beste resultaat en betaalt u het minst. Vraag direct een offerte aan…

Bent u op zoek naar een kundige stukadoor in Leiden (of daarbuiten)? Antheunis Schilderwerken is ook het juiste adres voor al uw stukadoorswerkzaamheden (stucwerk) in de regio Leiden en Amsterdam. Omdat wij zowel als stukadoor en schilder werken (mooi schilderwerk verdient een gladde en goed voorbereide ondergrond), kunnen we de volledige klus voor u klaren. Eerst zorgen we voor een mooi egaal oppervlak en vervolgens kunnen we de muur of het plafond voorzien van de door u gekozen afwerking. Zo kunnen we de muur bijvoorbeeld met latex bespuiten voor een super strak resultaat. We leveren kwaliteitsstukwerk voor een zachte prijs.

Waarom kiezen voor Antheunis als stukadoor?

  • wij werken alleen met ervaren en vakbekwame stukadoors, met de juiste (bij)scholing en expertise op stukgebied
  • wij gebruiken alleen hoogwaardig materiaal en houden rekening met het milieu
  • we werken snel en efficiënt
  • vakwerk tegen een schappelijk tarief
  • heldere communicatie en één aanspreekpunt voor al uw stuk- en schilderwerken
  • eerlijk en gedegen advies
  • groot of klein, elke klus krijgt onze volledige aandacht en wordt naar de volle tevredenheid uitgevoerd

Kosten stukadoor

Bij Antheunis geloven we in ouderwets kwaliteitswerk voor een schappelijke prijs. De klus wordt altijd uitgevoerd door een vakbekwame stukadoor, maar daarvoor betaalt u niet de hoofdprijs. Tevens hebben wij klantgerichtheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wilt u weten wat de kosten van uw stukopdracht zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Werkgebied stukadoor

Als stukadoorsbedrijf werken wij vooral in de regio Leiden en Amsterdam, maar ook daarbuiten komt u de stukadoors van Antheunis Schilderwerken tegen.

Particulieren en bedrijven

Onze stukadoors werken zowel bij particulieren al bij bedrijven. Van appartement tot volledig bedrijfspand, geen klus is te groot of te klein voor de vakmensen van Antheunis Schilderwerken.

Wil u meer informatie over onze stukadoorsdiensten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. U krijgt snel antwoord en we zorgen ervoor dat ook uw schilderklus snel en vakkundig wordt uitgevoerd door een professionele schilder.

Aanvragen
Bel
WhatsApp